Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB II.03
  • Stadion: Gerecse FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Gerecse FC TRANS X
Rederik_new Tactiek eso
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Tande rent richting de bal. Tande passt de bal met de wreef. Galović probeert naar een medespeler te passen. Cirignano rent richting de bal. Cirignano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin passt de bal in één keer door. Kramski rent richting de bal. Kramski haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Natzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivelja krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zalavári rent richting de bal. Zalavári passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tande de bal. Tande geeft een lange en hoge pass. Cirignano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TRANS X 1:0

44e minuut.
van Wijngaarden kopt de bal weg. Calvelli is nu in balbezit. Galović verovert de bal door een tackle van achteren. Galović haalt uit met een fantastische trap. Lippai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TRANS X 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 44%, TRANS X 56%.
Gerecse FC - TRANS X 2:0

49e minuut.
Tande rent richting de bal. Tande met een sublieme pass. Bello Serans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Galović met de inworp. Zalavári geeft de bal voor. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes schiet op doel. Lippai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré passt de bal met de wreef. Kramski rent richting de bal. Kramski draait met de bal, schiet en ... Kupczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TRANS X 2:1

66e minuut.
Tande rent richting de bal. Tande passt de bal met de wreef. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel. Lippai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - TRANS X 3:1

68e minuut.
Carré met een sublieme pass. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez met een sublieme pass. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramski schiet op doel. Özyiğit bokst de bal weg.

71e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim onderschept slim de pass. Carré geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Magenheim de bal onder controle te krijgen. Kramski springt en kopt de bal. Özyiğit bokst de bal weg.

73e minuut.
Natzer kopt de bal weg. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Cirignano is nu in balbezit. Cirignano draait met de bal, schiet en ... Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bello Serans heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kramski onderschept slim de pass. Carré rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivelja. Ivelja krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Carré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carré wilt de vrije trap nemen. Özyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Magenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carré neemt de hoekschop. Özyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 52%, TRANS X 48%.
Gerecse FC - TRANS X 3:1