Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turul népe Loxon
442 Tactiek Proba
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Baniček met een sublieme pass. Klungelig pakt Bzdączek de bal. Bzdączek speelt de bal door. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sőreg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sőreg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mikulski passt de bal zonder na te denken. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev passt de bal met de wreef. Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Baniček onderschept slim de pass. Baniček passt de bal met de wreef. Pachelski probeert naar een medespeler te passen. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Duchewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roev met een snelle inworp. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Loxon 1:0

11e minuut.
Galarraga passt de bal in één keer door. Negoiu is nu in balbezit. Baniček speelt de bal door. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mikulski kopt de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski haalt uit met een fantastische trap. Langemyr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Loxon 2:0

18e minuut.
Hoàng Lâm geeft een lange en hoge pass. Langemyr probeert naar een medespeler te passen. Baniček kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel. Sőreg bokst de bal weg.

27e minuut.
Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Mikulski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kramer. Kramer krijgt een gele kaart. Mikulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Lâm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Neuberg de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. Langemyr bokst de bal weg. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski schiet op doel. De bal raakt de paal. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Mikulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langemyr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikulski rent richting de bal. Kramer onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Loxon 3:0

32e minuut.
Isbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel. Sőreg bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Loxon 3:1

35e minuut.
Hoàng Lâm kopt de bal weg. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt probeert naar een medespeler te passen. Roev is nu in balbezit. Roev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bzdączek onderschept slim de pass. Bzdączek met een sublieme pass. Negoiu rent richting de bal. Pachelski rent richting de bal. Pachelski draait met de bal, schiet en ... Sőreg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonicelli onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Turul népe - Loxon 3:2

45e minuut.
Comel komt het veld opgelopen. Półchłopek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 44%, Loxon 56%.
Turul népe - Loxon 3:2

55e minuut.
Isbrandt speelt de bal door. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz passt de bal met de wreef. Mikulski is nu in balbezit. Mikulski schiet op doel. Langemyr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Mikulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mikulski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mikulski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Pachelski rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap. Sőreg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Roev heeft problemen om de bal te vangen. Roev geeft de bal voor. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Zafertepe de bal. Zafertepe passt de bal in één keer door. Roev met een sublieme pass. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baniček met een sublieme pass. Negoiu rent richting de bal. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turul népe 40%, Loxon 60%.
Turul népe - Loxon 3:2