Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: BALMAZ ARÉNA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5391
TH Balmaz FC Manchester United F.C. mufc
433 Tactiek qwe
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 49.3
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Stănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Kalosz rent richting de bal. Kalosz passt de bal in één keer door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Filczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto probeert naar een medespeler te passen. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Pajuvesi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Slampák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skočdolesa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:1

21e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło probeert naar een medespeler te passen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Filczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:2

27e minuut.
Gwadera draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Pivotto kopt de bal weg. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:3

35e minuut.
Rajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz onderschept slim de pass. Slampák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwadera neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:4

40e minuut.
Csekei is nu in balbezit. Dowgwiłło onderschept slim de pass. Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 67%, Manchester United F.C. mufc 33%.
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:4

47e minuut.
Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal in één keer door. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:5

50e minuut.
Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu passt de bal in één keer door. Gwadera rent richting de bal. Klungelig pakt Dowgwiłło de bal. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soresina is nu in balbezit. Met opzet legt Szaniawski zijn tegenspeler op de grond. Szaniawski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lecornu trapt de bal weg van het doel. Kalosz kan de bal niet met de borst controleren. Kalosz probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:6

58e minuut.
Rajk is nu in balbezit. Kalosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kalosz passt de bal in één keer door. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pajuvesi geeft de bal voor. Pivotto met een sublieme pass. Daar is Huszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Slampák geeft de bal voor. Inworp. Filczyk met de inworp. Kalosz rent richting de bal. Kalosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rajk passt de bal met de wreef. Pivotto is nu in balbezit. Pivotto passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:7

74e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalosz de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kalosz draait met de bal, schiet en ... Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalosz speelt de bal door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:8

78e minuut.
Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło passt de bal in één keer door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:9

79e minuut.
Pajuvesi geeft een hoge lob. Pivotto kopt de bal weg. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz onderschept slim de pass. Kalosz met een sublieme pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Pivotto verovert de bal door een tackle van achteren. Pivotto passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Huszti rent richting de bal. Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło passt de bal in één keer door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 77%, Manchester United F.C. mufc 23%.
TH Balmaz FC - Manchester United F.C. mufc 0:9