Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf Kutyaütők társasága
tactic3 Tactiek kutya
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wanatowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Kutyaütők társasága 0:1

15e minuut.
Geçirmez is nu in balbezit. Wanatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia draait met de bal, schiet en ... Brona bokst de bal weg.

27e minuut.
Wanatowicz speelt de bal door. Siltaniemi rent richting de bal. Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Wawrzyńczok rent richting de bal. Wawrzyńczok geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Siltaniemi is nu in balbezit. Siltaniemi passt de bal in één keer door. Silov is nu in balbezit. Silov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sefer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Báez met een snelle inworp. Wanatowicz rent richting de bal. Wanatowicz passt de bal met de wreef. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov haalt uit met een fantastische trap. Brona bokst de bal weg.

37e minuut.
Kuzia onderschept slim de pass. Burdurlular verovert de bal door een tackle van achteren. Silov begaat een overtreding. Silov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wanatowicz is nu in balbezit. Wanatowicz met een sublieme pass. Geçirmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 68%, Kutyaütők társasága 32%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Kutyaütők társasága 0:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pool komt het veld opgelopen. Lovin komt het veld opgelopen. Cervoni komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Báez passt de bal zonder na te denken. Siltaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Wanatowicz de bal onder controle te krijgen. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz speelt de bal door. Silov is nu in balbezit. Silov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ricksen komt het veld opgelopen. Bandettini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nicosia geeft een lange en hoge pass. Knioch met een sublieme pass. Kwiek met een sublieme pass. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia schiet op doel. Brona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kwiek passt de bal zonder na te denken. Kuzia is nu in balbezit. Kuzia passt de bal met de wreef. Silov is nu in balbezit. Silov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Burdurlular heeft problemen om de bal te vangen. Burdurlular speelt de bal door. Klungelig pakt Nicosia de bal. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Báez geeft de bal voor. Klungelig pakt Silov de bal. Silov passt de bal met de wreef. Kuzia rent richting de bal. Kuzia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 69%, Kutyaütők társasága 31%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Kutyaütők társasága 0:1