Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf Tellysavalas
tactic3 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayard is nu in balbezit. Džerov onderschept slim de pass. Džerov geeft de bal voor. De Vos springt en kopt de bal. Iordãnescu bokst de bal weg.

8e minuut.
Ryser is nu in balbezit. Fayard speelt de bal door. Daar is Ghoukassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan schiet op doel. Brona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Tellysavalas 0:1

11e minuut.
Džerov is nu in balbezit. Belényesi speelt de bal door. De Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vos haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Tellysavalas 1:1

13e minuut.
Elanga is nu in balbezit. Remetter onderschept slim de pass. Remetter geeft een lange en hoge pass. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Somlai rent richting de bal. Somlai geeft een lange en hoge pass. Ezmeç kopt de bal weg. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Somlai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belényesi rent richting de bal. Belényesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Remetter de bal. Remetter draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 35%, Tellysavalas 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Tellysavalas 1:1

50e minuut.
Belényesi probeert naar een medespeler te passen. De Vos is nu in balbezit. Giemsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giemsa krijgt een gele kaart. De Vos raakt geblesseerd tijdens het duel. Remetter neemt de penalty, wat een uithaal! Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Pailos speelt de bal door. Džerov rent richting de bal. Džerov met een sublieme pass. Remetter is nu in balbezit. Remetter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Džerov is nu in balbezit. Pool is nu in balbezit. Pool probeert naar een medespeler te passen. De Vos heeft problemen om de bal te vangen. De Vos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Džerov passt de bal in één keer door. Remetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa speelt de bal door. Remetter rent richting de bal. Remetter schiet op doel. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Somlai onderschept slim de pass. Somlai geeft de bal voor. Ględała kopt de bal weg. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Tellysavalas 1:2

67e minuut.
De Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai onderschept slim de pass. Elanga rent richting de bal. Remetter verovert de bal door een tackle van achteren. Remetter geeft de bal voor. Iordãnescu bokst de bal weg.

72e minuut.
Elanga verovert de bal door een tackle van achteren. Elanga geeft een hoge lob. Espinar is nu in balbezit. Espinar geeft de bal voor. Remetter rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Garai rent richting de bal. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai rent richting de bal. Belényesi geeft een hoge lob. De Vos krijgt zijn hoofd ertegen. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Garai heeft problemen om de bal te vangen. Džerov rent richting de bal. Džerov passt de bal in één keer door. Garai heeft problemen om de bal te vangen. Garai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Ezmeç de bal. Džerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghoukassyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 24%, Tellysavalas 76%.
1.FC Kraftwerk Düsseldorf - Tellysavalas 1:2