Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas Előre FC Békéscsaba
442 Tactiek 532crsszelso
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.2 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Somlai probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Kasperkowicz kopt de bal weg. Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sin`kevich met een snelle inworp. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft de bal voor. Héjjas krijgt zijn hoofd ertegen. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hoài Bắc probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Fayard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Héjjas rent richting de bal. Héjjas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Meštrić is nu in balbezit. Meštrić speelt de bal door. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich rent richting de bal. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Somlai geeft een lange en hoge pass. Vecsernyés geeft een hoge lob. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas schiet op doel. Iordãnescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Judkowiak is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasperkowicz neemt de hoekschop. Héjjas springt en kopt de bal. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Somlai kopt de bal weg. Ghoukassyan probeert de bal aan de voet te houden. Vecsernyés speelt de bal door. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kasperkowicz met de inworp. Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Héjjas maakt een snoekduik en kopt de bal. Iordãnescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Előre FC Békéscsaba 0:1

36e minuut.
Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován rent richting de bal. Moldován geeft een hoge lob. Ględała geeft de bal voor. Ryser krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 69%, Előre FC Békéscsaba 31%.
Tellysavalas - Előre FC Békéscsaba 0:1

49e minuut.
Daar is Hoài Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Bắc geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sin`kevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vecsernyés geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Meštrić speelt de bal door. Sin`kevich met een sublieme pass. Héjjas rent richting de bal. Héjjas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sin`kevich kan de bal niet met de borst controleren. Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Winkler kopt de bal weg. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sin`kevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin`kevich geeft een hoge lob. Héjjas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés passt de bal zonder na te denken. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas onderschept slim de pass. Héjjas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Elanga geeft de bal voor. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vecsernyés krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Judkowiak is nu in balbezit. Somlai is nu in balbezit. Judkowiak onderschept slim de pass. Judkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Előre FC Békéscsaba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 75%, Előre FC Békéscsaba 25%.
Tellysavalas - Előre FC Békéscsaba 0:2