Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: FC BARLA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19181
FC BARLA Csonttörők
irány Tactiek 4422
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.2 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Diba is nu in balbezit. Kulig is nu in balbezit. Diba begaat een overtreding. Diba krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Halker de bal. Kulig rent richting de bal. Beckham speelt de bal door. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kulig rent richting de bal. Kulig passt de bal in één keer door. Andrejcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kulig rent richting de bal. Kulig passt de bal in één keer door. Cervantes speelt de bal door. Andrejcsik is nu in balbezit. Andrejcsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Halker probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Łabuś is nu in balbezit. Łabuś passt de bal in één keer door. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sankaré verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venczel. Venczel krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol onderschept slim de pass. Carambol geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hyjek is nu in balbezit. Hyjek geeft de bal voor. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cseri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Csonttörők 0:1

38e minuut.
Sankaré onderschept slim de pass. Sankaré met een sublieme pass. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici passt de bal in één keer door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Cseri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Csonttörők 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 54%, Csonttörők 46%.
FC BARLA - Csonttörők 0:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rákóczi met de inworp. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft de bal voor. Kulig krijgt zijn hoofd ertegen. Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sankaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hyjek de bal. Kulig is nu in balbezit. Kulig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Csonttörők 1:2

58e minuut.
Careca rent richting de bal. Efeler verovert de bal door een tackle van achteren. Efeler geeft een lange en hoge pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Halker bereikt de bal nog maar net als eerste. Halker speelt de bal door. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Careca probeert naar een medespeler te passen. Hyjek heeft problemen om de bal te vangen. Kulig is nu in balbezit. Kulig draait met de bal, schiet en ... Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Diba probeert de bal met de borst te controleren. Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba onderschept slim de pass. Diba geeft een lange en hoge pass. Nicolici rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sankaré speelt de bal door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Cseri bokst de bal weg. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Csonttörők 1:3

87e minuut.
Rákóczi speelt de bal door. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes speelt de bal door. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulig haalt uit met een fantastische trap. Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosztolányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft een hoge lob. Careca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Halker passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 44%, Csonttörők 56%.
FC BARLA - Csonttörők 1:3