Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lábatlani papírtigrisek Corvinus FC
Nőinemiszerv Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nadoveza rent richting de bal. Nadoveza geeft de bal voor. Prorok kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Bătrânu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Rossini is nu in balbezit. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łakomiec zijn tegenspeler op de grond. Łakomiec krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Montalvan probeert de bal met de borst te controleren. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montalvan krijgt een gele kaart. Łakomiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Dupovac komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Simula passt de bal in één keer door. Prorok speelt de bal door. Rypkamito speelt de bal door. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rossini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dupovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sós maakt een afschuwelijke overtreding. Dupovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dupovac wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dragić speelt de bal door. Rossini met een sublieme pass. Łakomiec is nu in balbezit. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Corvinus FC 1:0

19e minuut.
Bambrowski speelt de bal door. Marichal is nu in balbezit. Marichal passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Bătrânu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Neubeck passt de bal zonder na te denken. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec passt de bal in één keer door. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nadoveza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito passt de bal in één keer door. Rossini rent richting de bal. Rossini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piec passt de bal in één keer door. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac met een sublieme pass. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Dragić geeft een hoge lob. Simula is nu in balbezit. Simula passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Montalvan rent richting de bal. Montalvan passt de bal met de wreef. Marichal probeert naar een medespeler te passen. Simula is nu in balbezit. Simula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vivardi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Montalvan de bal. Rypkamito met een sublieme pass. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Daar is Dupovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupovac probeert naar een medespeler te passen. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 48%, Corvinus FC 52%.
Lábatlani papírtigrisek - Corvinus FC 1:0

60e minuut.
Rossini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łakomiec de bal onder controle te krijgen. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Corvinus FC 2:0

72e minuut.
Neubeck passt de bal zonder na te denken. Prorok geeft een lange en hoge pass. Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Nadoveza geeft een lange en hoge pass. Rossini rent richting de bal. Rossini passt de bal met de wreef. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fein bereikt de bal nog maar net als eerste. Fein geeft een lange en hoge pass. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lábatlani papírtigrisek - Corvinus FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lábatlani papírtigrisek 32%, Corvinus FC 68%.
Lábatlani papírtigrisek - Corvinus FC 3:0