Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: Avatar FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18385
Avatar FC Vuma
na most Tactiek 2 es
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
64 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Nozicska geeft een lange en hoge pass. Deme bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan onderschept slim de pass. Hamikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Vuma 1:0

7e minuut.
Owczarzy probeert naar een medespeler te passen. Massenbach rent richting de bal. Štofča tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massenbach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Owczarzy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paraschiv bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Owczarzy met een snelle inworp. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers geeft een hoge lob. Strzelec springt en kopt de bal. Paraschiv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vasile heeft problemen om de bal te vangen. Kezija geeft de bal voor. Slootmaeckers is nu in balbezit. Slootmaeckers geeft een hoge lob. Massenbach springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kopeć controleert de bal met de borst. Kopeć speelt de bal door. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ... Garaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Vuma 2:0

44e minuut.
Azhari met een snelle inworp. Nozicska is nu in balbezit. Nozicska geeft de bal voor. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Vuma 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 46%, Vuma 54%.
Avatar FC - Vuma 3:0

52e minuut.
Kopeć met een sublieme pass. Azhari heeft problemen om de bal te vangen. Azhari passt de bal zonder na te denken. Oost is nu in balbezit. Oost schiet op doel. Garaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kopeć onderschept slim de pass. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamikyan rent richting de bal. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Vuma 4:0

68e minuut.
Vasques kopt de bal weg. Kopeć is nu in balbezit. Kopeć passt de bal met de wreef. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel. Garaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Telemans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Massenbach de bal. Štofča speelt de bal door. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Strzelec probeert naar een medespeler te passen. Vasques rent richting de bal. Vasques speelt de bal door. Strzelec rent richting de bal. Strzelec draait met de bal, schiet en ... Paraschiv bokst de bal weg.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Niemirka de bal onder controle te krijgen. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kezija krijgt een gele kaart. Vasile is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vasile neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Vuma 5:0

89e minuut.
Wodzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzyński geeft een lange en hoge pass. Vasile kopt de bal weg. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... Garaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 43%, Vuma 57%.
Avatar FC - Vuma 5:0