Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: Sephiroth01 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28905
Sephiroth01 FácánkertTC
2 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Sznurowadło geeft de bal voor. Novruzov kopt de bal weg. Daar is Francq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Poorter is nu in balbezit. İskitler is nu in balbezit. Poorter is nu in balbezit. İskitler is nu in balbezit. İskitler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cognar geeft een lange en hoge pass. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hager legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hager krijgt een gele kaart. İskitler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sznurowadło onderschept slim de pass. Sznurowadło probeert naar een medespeler te passen. Dan speelt de bal door. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognar onderschept slim de pass. Cognar geeft een hoge lob. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel. Held verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Suev passt de bal met de wreef. Daar is Riggione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riggione geeft een hoge lob. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi draait met de bal, schiet en ... Ben Bella bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Gorostiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorostiaga. Gorostiaga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
İskitler haalt uit met een fantastische trap. Held probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga kopt de bal weg. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi draait met de bal, schiet en ... Ben Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gorostiaga speelt de bal door. Krawężnik met een sublieme pass. Dan met een sublieme pass. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sephiroth01 - FácánkertTC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sephiroth01 50%, FácánkertTC 50%.
Sephiroth01 - FácánkertTC 1:0

46e minuut.
Mozer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dan speelt de bal door. Novruzov is nu in balbezit. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov draait met de bal, schiet en ... Ben Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ilică geeft een hoge lob. Poorter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sznurowadło. Sznurowadło krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kotja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riggione met de inworp. Gorostiaga geeft een lange en hoge pass. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen. Ben Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Novruzov kopt de bal weg. Klungelig pakt Suev de bal. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. Ben Bella probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Inworp. Riggione met de inworp. Gorostiaga geeft de bal voor. Rebecchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sephiroth01 - FácánkertTC 2:0

68e minuut.
Klungelig pakt Riggione de bal. Riggione passt de bal met de wreef. Novruzov rent richting de bal. Novruzov draait met de bal, schiet en ... Ben Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sephiroth01 - FácánkertTC 3:0

81e minuut.
Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga geeft een hoge lob. Kotja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja passt de bal in één keer door. Riggione geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Krawężnik passt de bal met de wreef. Zeoli is nu in balbezit. Zeoli geeft de bal voor. Poorter rent richting de bal. Poorter draait met de bal, schiet en ... Held probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sznurowadło rent richting de bal. Sznurowadło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeoli met een snelle inworp. Poorter is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle met een sublieme pass. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler onderschept slim de pass. İskitler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sephiroth01 40%, FácánkertTC 60%.
Sephiroth01 - FácánkertTC 3:0