Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.L. Eminent Hill
Let`s Go! Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel. Denham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Pearce is nu in balbezit. Jarząbek onderschept slim de pass. Jarząbek met een sublieme pass. Arney rent richting de bal. Arney schiet op doel. Denham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 33%, Eminent Hill 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.L. - Eminent Hill 0:0

47e minuut.
Jarząbek is nu in balbezit. Jarząbek speelt de bal door. Bird heeft problemen om de bal te vangen. Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Arney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Bird de bal. İbrahimbəyov probeert naar een medespeler te passen. Arney rent richting de bal. Arney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bond de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pool met een sublieme pass. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov passt de bal zonder na te denken. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bannon met een snelle inworp. Lastra probeert naar een medespeler te passen. Bird geeft een hoge lob. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 36%, Eminent Hill 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.L. - Eminent Hill 0:0