Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cym Wanderers Llewis Colts
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 24.4
outstanding Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


8e minuut.
Alescio is nu in balbezit. Manganiello is nu in balbezit. Manganiello passt de bal met de wreef. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Reynolds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Alescio speelt de bal door. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 1:0

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Presi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Niculae de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Reynolds bokst de bal weg.

16e minuut.
Woodhouse passt de bal met de wreef. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu onderschept slim de pass. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Letheran de bal onder controle te krijgen. Reynolds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fertis speelt de bal door. Klungelig pakt Cavenaghi de bal. Manganiello probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Reynolds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arata zal de hoekschop nemen. Zhenyu krijgt zijn hoofd ertegen. Reynolds maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 2:0

25e minuut.
Fertis met een snelle inworp. Manganiello rent richting de bal. Manganiello probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Daar is Arata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arata schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arata rent richting de bal. Arata passt de bal in één keer door. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Reynolds probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Reynolds trapt de bal weg van het doel. Niculae is nu in balbezit. Cavenaghi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cavenaghi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Zungui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fertis de bal. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Reynolds bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Welling geeft de bal voor. Banana kopt de bal weg. Fertis probeert de bal aan de voet te houden. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Welling rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Niculae onderschept slim de pass. Niculae geeft de bal voor. Denning heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyu schiet op doel. Reynolds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 27%, Llewis Colts 73%.
Cym Wanderers - Llewis Colts 3:0

49e minuut.
Manganiello passt de bal met de wreef. Daar is Presi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fertis begaat een overtreding. Fertis krijgt een gele kaart. Presi raakt geblesseerd tijdens het duel. Presi met een snel genomen vrije trap. Daar is Letheran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Michalczewski de bal. Michalczewski met een sublieme pass. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ... Reynolds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Welling rent richting de bal. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae met een sublieme pass. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 5:0

55e minuut.
Michalczewski geeft een lange en hoge pass. Arata is nu in balbezit. Arata geeft een hoge lob. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 6:0

57e minuut.
Cavenaghi is nu in balbezit. Niculae verovert de bal door een tackle van achteren. Niculae probeert naar een medespeler te passen. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 7:0

58e minuut.
Zhenyu is nu in balbezit. Clyde speelt de bal door. Welling is nu in balbezit. Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alescio geeft een hoge lob. Zhenyu is nu in balbezit. Zhenyu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zungui probeert naar een medespeler te passen. Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een lange en hoge pass. Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Banana probeert de bal met de borst te controleren. Banana geeft de bal voor. Presi kopt de bal weg. Alescio geeft een lange en hoge pass. Zhenyu kopt de bal weg. Reynolds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arata is nu in balbezit. Arata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 8:0

80e minuut.
Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zungui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arata geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zhenyu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cym Wanderers - Llewis Colts 9:0

87e minuut.
Zhenyu rent richting de bal. Zhenyu haalt uit met een fantastische trap. Denning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Denning met een harde bal richting middenveld. Niculae kopt de bal weg. Zhenyu probeert de bal met de borst te controleren. Zhenyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cym Wanderers 27%, Llewis Colts 73%.
Cym Wanderers - Llewis Colts 9:0