Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube de Wales Dismal Moons
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Barrow neemt de hoekschop. Smithe kopt de bal weg. Ratcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne onderschept slim de pass. Coyne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coyne neemt de hoekschop. Tucker is nu in balbezit. Tucker schiet op doel. Duncan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 1:0

10e minuut.
Smithe geeft een lange en hoge pass. Ratcliffe controleert de bal met de borst. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 2:0

15e minuut.
Draper is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrow. Draper raakt geblesseerd tijdens het duel. Draper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker schiet op doel. Duncan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 3:0

17e minuut.
Coyne rent richting de bal. Coyne passt de bal in één keer door. Rees rent richting de bal. Tucker onderschept slim de pass. Tucker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Tucker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rees bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker onderschept slim de pass. Tucker schiet op doel. Duncan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tucker onderschept slim de pass. Schepple onderschept slim de pass. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ... Duncan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 4:0

29e minuut.
Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon passt de bal zonder na te denken. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald schiet op doel. Ratcliffe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mutlow de bal. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 5:0

35e minuut.
Coyne passt de bal met de wreef. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Langdon speelt de bal door. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Langdon geeft de bal voor. Ratcliffe rent richting de bal. Fitzgerald onderschept slim de pass. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap. Duncan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyne geeft een lange en hoge pass. Tucker is nu in balbezit. Tucker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 37%, Dismal Moons 63%.
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 6:0

50e minuut.
Smithe speelt de bal door. Klungelig pakt Langdon de bal. Langdon geeft een lange en hoge pass. Coyne rent richting de bal. Coyne geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 7:0

60e minuut.
Rowley passt de bal met de wreef. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe passt de bal in één keer door. Coyne rent richting de bal. Coyne geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grove is nu in balbezit. Grove geeft een hoge lob. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Fitzgerald springt en kopt de bal. Duncan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Anderson kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draper met een snelle inworp. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fitzgerald bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Coyne geeft een lange en hoge pass. Anderson rent richting de bal. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 8:0

81e minuut.
Edwards speelt de bal door. Langdon speelt de bal door. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald draait met de bal, schiet en ... Duncan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bowen heeft problemen om de bal te vangen. Bowen speelt de bal door. Daar is Schepple, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucker onderschept slim de pass. Tucker geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube de Wales 31%, Dismal Moons 69%.
Sporting Clube de Wales - Dismal Moons 9:0