Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unruffled Marauders Steel Wasps
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Knighton met een harde bal richting middenveld. Tinny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoult onderschept slim de pass. Hoult geeft een hoge lob. Tilling springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Armstrong is nu in balbezit. William verovert de bal door een tackle van achteren. William probeert naar een medespeler te passen. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unruffled Marauders - Steel Wasps 0:1

23e minuut.
Schepple rent richting de bal. Schepple geeft een hoge lob. William heeft problemen om de bal te vangen. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilling verovert de bal door een tackle van achteren. Tilling draait met de bal, schiet en ... Knighton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cox geeft de bal voor. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin speelt de bal door. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cadette geeft een lange en hoge pass. Inworp. Griffin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cox controleert de bal met de borst. Cox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Marauders 63%, Steel Wasps 37%.
Unruffled Marauders - Steel Wasps 0:1

64e minuut.
Graham geeft een lange en hoge pass. Schepple is nu in balbezit. Schepple passt de bal in één keer door. William rent richting de bal. William schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
William probeert naar een medespeler te passen. Tinny rent richting de bal. Tinny met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vaughan rent richting de bal. Vaughan geeft een lange en hoge pass. Tilling rent richting de bal. Elcox is nu in balbezit. Elcox haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unruffled Marauders 62%, Steel Wasps 38%.
Unruffled Marauders - Steel Wasps 0:1