Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astonishing City Mucky Druids
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
De Vuglt probeert naar een medespeler te passen. Evins speelt de bal door. Armett is nu in balbezit. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ricket speelt de bal door. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wildes rent richting de bal. Wildes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astonishing City - Mucky Druids 0:1

37e minuut.
Bagnall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hough tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagnall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blacker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bagnall is nu in balbezit. Bagnall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spencer geeft een lange en hoge pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper is nu in balbezit. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astonishing City 55%, Mucky Druids 45%.
Astonishing City - Mucky Druids 0:1

46e minuut.
Wildes speelt de bal door. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bagnall krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Middleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rogers kopt de bal weg. Roberts probeert de bal aan de voet te houden. Middleton is nu in balbezit. Middleton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mounty onderschept slim de pass. Mounty met een sublieme pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel. Curtis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De Vuglt passt de bal in één keer door. Armett is nu in balbezit. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astonishing City - Mucky Druids 1:1

70e minuut.
Wildes rent richting de bal. Wildes geeft een hoge lob. Middleton is nu in balbezit. Middleton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mounty probeert naar een medespeler te passen. Toye rent richting de bal. Armett bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye onderschept slim de pass. Toye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De Vuglt speelt de bal door. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astonishing City 59%, Mucky Druids 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astonishing City - Mucky Druids 1:1