Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flagrant Harriers Cowardly Birds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wigg geeft de bal voor. Tompkins heeft problemen om de bal te vangen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarman is nu in balbezit. Jarman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:1

13e minuut.
Wigg probeert de bal aan de voet te houden. Pitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitman passt de bal in één keer door. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pitman kan de bal niet met de borst controleren. Metcalf verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalf speelt de bal door. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:2

22e minuut.
Busby geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meredith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitman geeft de bal voor. Wetter is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Jarman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tompkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitman probeert naar een medespeler te passen. Wetter is nu in balbezit. Wetter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chappell rent richting de bal. Pitman verovert de bal door een tackle van achteren. Pitman passt de bal in één keer door. Wetter is nu in balbezit. Wetter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tompkins kopt de bal weg. Pitman controleert de bal met de borst. Wigg is nu in balbezit. Pitman verovert de bal door een tackle van achteren. Pitman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Parry speelt de bal door. Chappell kan de bal niet met de borst controleren. Pitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter is nu in balbezit. Wetter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 45%, Cowardly Birds 55%.
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:2

57e minuut.
Busby kopt de bal weg. Parry controleert de bal met de borst. Rosser begaat een overtreding. Rosser krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Jarman speelt de bal door. Steele is nu in balbezit. Patton is nu in balbezit. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flagrant Harriers 41%, Cowardly Birds 59%.
Flagrant Harriers - Cowardly Birds 0:2