Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Hoops Exciting Badgers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hedgins met een sublieme pass. Shephard is nu in balbezit. Shephard probeert naar een medespeler te passen. Richard bereikt de bal nog maar net als eerste. Richard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pike verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Richard passt de bal zonder na te denken. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal in één keer door. Crocker rent richting de bal. Crocker draait met de bal, schiet en ... Hurst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Evins geeft een lange en hoge pass. Tomlinson is nu in balbezit. Tomlinson speelt de bal door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. Hurst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tomlinson verovert de bal door een tackle van achteren. Shephard is nu in balbezit. Richard is nu in balbezit. Shephard is nu in balbezit. Shephard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Symes bereikt de bal nog maar net als eerste. Symes geeft een lange en hoge pass. Richard rent richting de bal. Shephard is nu in balbezit. Shephard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 60%, Exciting Badgers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Hoops - Exciting Badgers 0:0

48e minuut.
Richard passt de bal met de wreef. Tomlinson is nu in balbezit. Shephard verovert de bal door een tackle van achteren. Shephard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Exciting Badgers 1:0

67e minuut.
Maxwell passt de bal in één keer door. Power is nu in balbezit. Power schiet op doel. Richard maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Richard bereikt de bal nog maar net als eerste. Richard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Hoops - Exciting Badgers 2:0

78e minuut.
Klungelig pakt Tomlinson de bal. Shephard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomlinson. Shephard moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shephard kan niet meer verder spelen. Wicks komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabbiadini met de inworp. Hedgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedgins geeft de bal voor. Power bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Hoops 43%, Exciting Badgers 57%.
Dark Hoops - Exciting Badgers 2:0