Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exciting Badgers Big Gang
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Gillam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomlinson rent richting de bal. Gillam verovert de bal door een tackle van achteren. Gane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dorrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crocker rent richting de bal. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Crocker verovert de bal door een tackle van achteren. Crocker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Duffy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gane raakt geblesseerd tijdens het duel. Gane legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tomlinson met de inworp. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pearce krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 41%, Big Gang 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exciting Badgers - Big Gang 0:0

85e minuut.
Bromage rent richting de bal. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Crocker rent richting de bal. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exciting Badgers 41%, Big Gang 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exciting Badgers - Big Gang 0:0