Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inspiring XI Horrid Cats
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wigg geeft een lange en hoge pass. Hoult is nu in balbezit. Hoult passt de bal zonder na te denken. Hazlewood is nu in balbezit. Hazlewood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inspiring XI - Horrid Cats 1:0

22e minuut.
Hopkins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker speelt de bal door. Corbett is nu in balbezit. Corbett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inspiring XI - Horrid Cats 1:1

25e minuut.
Hoult met een sublieme pass. Hayne probeert de bal aan de voet te houden. Hazlewood is nu in balbezit. Hazlewood draait met de bal, schiet en ... Knott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspiring XI - Horrid Cats 2:1

30e minuut.
Corbett geeft de bal voor. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates met een sublieme pass. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een lange en hoge pass. Hopkins bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 49%, Horrid Cats 51%.
Inspiring XI - Horrid Cats 2:1

50e minuut.
Foight bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoult onderschept slim de pass. Hoult probeert naar een medespeler te passen. Hazlewood is nu in balbezit. Hazlewood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspiring XI - Horrid Cats 3:1

76e minuut.
Bromage rent richting de bal. Bromage geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walker de bal. Hazlewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazlewood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Meredith probeert de bal met de borst te controleren. Meredith geeft de bal voor. Richard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspiring XI 61%, Horrid Cats 39%.
Inspiring XI - Horrid Cats 3:1