Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Hoops Park Saints
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Ramasut verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blakley met de inworp. Parfitt is nu in balbezit. Parfitt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lippett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippett passt de bal in één keer door. Wilkinson is nu in balbezit. Slatter onderschept slim de pass. Slatter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Foight passt de bal zonder na te denken. Slatter kan de bal niet met de borst controleren. Moses rent richting de bal. Foight onderschept slim de pass. Foight haalt uit met een fantastische trap. Conaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 54%, Park Saints 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasty Hoops - Park Saints 0:0

63e minuut.
Isaacs is nu in balbezit. Isaacs met een sublieme pass. Ramasut speelt de bal door. Foight rent richting de bal. Foight draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Hoops - Park Saints 1:0

77e minuut.
Rock geeft een hoge lob. Inworp. Fisher-Cooke met de inworp. Parfitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parfitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hoare geeft een hoge lob. Penncock rent richting de bal. Misbah geeft een hoge lob. Blakley bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Hoops 62%, Park Saints 38%.
Nasty Hoops - Park Saints 1:0