Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Wasps Immense Gang
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Lindon kopt de bal weg. Jasper heeft problemen om de bal te vangen. Blewett is nu in balbezit. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Wasps - Immense Gang 1:0

13e minuut.
Mumford heeft problemen om de bal te vangen. Stephens is nu in balbezit. Mazurczak begaat een overtreding. Mazurczak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Jasper de bal onder controle te krijgen. Blewett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blewett rent richting de bal. Blewett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mumford probeert naar een medespeler te passen. Daar is Power, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindon onderschept slim de pass. Mumford is nu in balbezit. Mumford schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Wasps - Immense Gang 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wasps 41%, Immense Gang 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dismal Wasps - Immense Gang 1:1

48e minuut.
Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper maakt een afschuwelijke overtreding. Jasper krijgt een gele kaart. Mazurczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Beach met een harde bal richting middenveld. Lindon kopt de bal weg. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blewett bereikt de bal nog maar net als eerste. Blewett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal in één keer door. Blewett is nu in balbezit. Blewett draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gill de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Warburton rent richting de bal. Warburton geeft een lange en hoge pass. Stephens kopt de bal weg. Blewett heeft problemen om de bal te vangen. Blewett schiet op doel. Beach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Blewett is nu in balbezit. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Wasps - Immense Gang 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Wasps 46%, Immense Gang 54%.
Dismal Wasps - Immense Gang 2:1