Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immense Gang Thrilling Crowns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Norris is nu in balbezit. Mumford verovert de bal door een tackle van achteren. Mumford met een sublieme pass. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
McIlvogue is nu in balbezit. Mumford onderschept slim de pass. Mumford met een sublieme pass. Power rent richting de bal. Power draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn speelt de bal door. Power rent richting de bal. Power haalt uit met een fantastische trap. Horan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Fleming trapt de bal weg van het doel. Bellamy kan de bal niet met de borst controleren. McIlvogue rent richting de bal. McIlvogue probeert naar een medespeler te passen. Castle geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dunn geeft een hoge lob. Norris rent richting de bal. Norris passt de bal met de wreef. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Immense Gang - Thrilling Crowns 1:0

38e minuut.
Talbot met een sublieme pass. Castle is nu in balbezit. Castle probeert naar een medespeler te passen. Holbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook schiet op doel. Beach bokst de bal weg.

41e minuut.
McIlvogue verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal in één keer door. Holbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Holbrook draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immense Gang 39%, Thrilling Crowns 61%.
Immense Gang - Thrilling Crowns 1:0

62e minuut.
Page raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orphan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immense Gang 48%, Thrilling Crowns 52%.
Immense Gang - Thrilling Crowns 1:0