Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona Chileno Unión San Felipe
Normal Tactiek 532
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Cosio is nu in balbezit. Rosales maakt een afschuwelijke overtreding. Rosales krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselin speelt de bal door. Goycolea is nu in balbezit. Mozo rent richting de bal. Mozo schiet op doel. Flández bokst de bal weg.

27e minuut.
Cosio onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selman. Cosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sifón met een snel genomen vrije trap. Mozo is nu in balbezit. Mozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mozo onderschept slim de pass. Cosio is nu in balbezit. Bórquez is nu in balbezit. Cosio onderschept slim de pass. Cosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - Unión San Felipe 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Selman de bal. Sifón is nu in balbezit. Mozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales geeft een lange en hoge pass. Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino haalt uit met een fantastische trap. Bosselin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 44%, Unión San Felipe 56%.
FC Barcelona Chileno - Unión San Felipe 1:0

46e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto met een sublieme pass. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio is nu in balbezit. Cosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - Unión San Felipe 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaya met een snelle inworp. Rosales is nu in balbezit. Cosio onderschept slim de pass. Cosio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jorquera geeft een lange en hoge pass. Chavarría is nu in balbezit. Met opzet legt Cuevas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cuevas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Bosselin probeert naar een medespeler te passen. Selman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifón is nu in balbezit. Selman onderschept slim de pass. Selman passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Undona is nu in balbezit. Undona passt de bal zonder na te denken. Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - Unión San Felipe 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 38%, Unión San Felipe 62%.
FC Barcelona Chileno - Unión San Felipe 3:0