Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Nanni FC
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 24.2
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Dueñas is nu in balbezit. Dueñas passt de bal in één keer door. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jofré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes bokst de bal weg.

9e minuut.
Parraguez geeft de bal voor. Bueno kopt de bal weg. Velasco rent richting de bal. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Molineros rent richting de bal. Molineros passt de bal in één keer door. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Nanni FC 0:1

27e minuut.
Girollet met een snelle inworp. Bulnes is nu in balbezit. Maxwell speelt de bal door. Bulnes geeft de bal voor. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lear Kingdom FC - Nanni FC 1:1

29e minuut.
Jofré onderschept slim de pass. Jofré speelt de bal door. Bulnes speelt de bal door. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes passt de bal in één keer door. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Nanni FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 42%, Nanni FC 58%.
Lear Kingdom FC - Nanni FC 2:1

64e minuut.
Girollet passt de bal in één keer door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Labbé met een sublieme pass. Bulnes met een sublieme pass. Siviero rent richting de bal. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas geeft een hoge lob. Cifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros is nu in balbezit. Labbé maakt een afschuwelijke overtreding. Labbé krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Girollet probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas met een sublieme pass. Jofré heeft problemen om de bal te vangen. Jofré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Nanni FC 3:1

85e minuut.
Franchino geeft de bal voor. Klungelig pakt Molineros de bal. Molineros speelt de bal door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huinchamán rent richting de bal. Foster begaat een overtreding. Foster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 50%, Nanni FC 50%.
Lear Kingdom FC - Nanni FC 3:1