Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chile Nanni FC
Machete Lasarte Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 24.9
good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Inworp. Pelcl met de inworp. Mateescu geeft de bal voor. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 1:0

18e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Novalija onderschept slim de pass. Novalija met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Cifuentes trapt de bal weg. Pelcl kopt de bal weg. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Novalija is nu in balbezit. Novalija met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Terraza is nu in balbezit. Terraza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Amici bereikt de bal nog maar net als eerste. Amici geeft een hoge lob. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terraza is nu in balbezit. Terraza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pellegrini geeft een hoge lob. Inworp. Pelcl met de inworp. Todescato probeert de bal met de borst te controleren. Todescato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal zonder na te denken. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza schiet op doel. Cifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Terraza heeft problemen om de bal te vangen. Amici is nu in balbezit. Terraza probeert naar een medespeler te passen. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Terraza probeert naar een medespeler te passen. Mateescu heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 2:0

40e minuut.
Amici is nu in balbezit. Amici met een sublieme pass. Pelcl met een sublieme pass. Terraza is nu in balbezit. Terraza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Mateescu de bal. Mateescu passt de bal met de wreef. Pelcl speelt de bal door. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 18%, Nanni FC 82%.
Red Bull Chile - Nanni FC 2:0

46e minuut.
Wagenborg komt het veld opgelopen. Ferrería komt het veld opgelopen. Scarpeli komt het veld opgelopen. Sepúlveda komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Michniewicz speelt de bal door. Amici rent richting de bal. Amici speelt de bal door. Daar is Scarpeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 3:0

57e minuut.
Bueno rent richting de bal. Inworp. Ferrería zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amici rent richting de bal. Amici geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pelcl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 4:0

64e minuut.
Amici passt de bal met de wreef. Daar is Ferrería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrería geeft een lange en hoge pass. Mateescu rent richting de bal. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 5:0

68e minuut.
Amici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Terraza rent richting de bal. Terraza haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 6:0

75e minuut.
Pelcl passt de bal in één keer door. Mateescu rent richting de bal. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli schiet op doel. Cifuentes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pelcl neemt de hoekschop. Terraza is nu in balbezit. Terraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 7:0

79e minuut.
Siviero geeft een hoge lob. Ferrería rent richting de bal. Ferrería geeft de bal voor. Terraza is nu in balbezit. Terraza draait met de bal, schiet en ... Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siviero is nu in balbezit. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 8:0

84e minuut.
Pelcl speelt de bal door. Amici is nu in balbezit. Amici met een sublieme pass. Terraza rent richting de bal. Terraza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayos komt het veld opgelopen. Cifuentes trapt de bal weg van het doel. Mateescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateescu speelt de bal door. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pelcl met een snelle inworp. Daar is Mateescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu speelt de bal door. Paal! Terraza rent richting de bal. Terraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 9:0

87e minuut.
Molineros met een sublieme pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco speelt de bal door. Klungelig pakt Terraza de bal. Terraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Nanni FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 26%, Nanni FC 74%.
Red Bull Chile - Nanni FC 10:0