Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranka Clonazepam
Normal Tactiek clotiazepam
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Subiabre kopt de bal weg. Klungelig pakt Mandiola de bal. Mella met een sublieme pass. Madarász is nu in balbezit. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Mella de bal. Mella schiet op doel. Desandey bokst de bal weg. Valdevenito rent richting de bal. Valdevenito geeft een hoge lob. Subiabre kopt de bal weg. Klungelig pakt Loyola de bal. Madarász geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pinilla met een sublieme pass. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász onderschept slim de pass. Madarász draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Daar is Pinilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdevenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász draait met de bal, schiet en ... Desandey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola met een sublieme pass. Kieszczyński controleert de bal met de borst. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valdevenito rent richting de bal. Pećanac rent richting de bal. Pećanac passt de bal in één keer door. Madarász rent richting de bal. Madarász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranka 75%, Clonazepam 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tranka - Clonazepam 0:0

46e minuut.
Quiroga geeft een hoge lob. Inworp. Pećanac met de inworp. Kieszczyński is nu in balbezit. Kieszczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Mella met een sublieme pass. Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Madarász rent richting de bal. Madarász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Valdevenito geeft een hoge lob. Subiabre geeft de bal voor. Mella rent richting de bal. Mella haalt uit met een fantastische trap. Desandey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranka - Clonazepam 0:1

55e minuut.
Quiroga geeft een lange en hoge pass. Pećanac kopt de bal weg. Quiroga rent richting de bal. Mella onderschept slim de pass. Mella passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Desandey trapt de bal weg. Pećanac kopt de bal weg. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... Desandey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński geeft de bal voor. Pinilla onderschept slim de pass. Pac kopt de bal weg. Madarász geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac probeert naar een medespeler te passen. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Quiroga de bal. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella probeert naar een medespeler te passen. Madarász rent richting de bal. Madarász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Cid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella rent richting de bal. Valdevenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Mella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranka - Clonazepam 0:2

78e minuut.
Desandey neemt vlug de vrije trap. Kieszczyński kopt de bal weg. Mella rent richting de bal. Mella schiet op doel. Pećanac probeert naar een medespeler te passen. Desandey bokst de bal weg. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranka - Clonazepam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranka 89%, Clonazepam 11%.
Tranka - Clonazepam 0:3