Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes San Martín Messianikos F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Muzzio passt de bal in één keer door. Tudor rent richting de bal. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales geeft de bal voor. Montecinos kopt de bal weg. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Guyot rent richting de bal. Villaseñor onderschept slim de pass. Villaseñor passt de bal met de wreef. Muzzio rent richting de bal. Muzzio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tudor geeft de bal voor. Montecinos rent richting de bal. Montecinos met een sublieme pass. Villaseñor is nu in balbezit. Villaseñor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 57%, Messianikos F.C. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 0:0

51e minuut.
Noguera rent richting de bal. Mesa onderschept slim de pass. Mesa met een sublieme pass. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Medel kan de bal niet met de borst controleren. Montecinos rent richting de bal. Mendizábal begaat een overtreding. Mendizábal krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Noguera rent richting de bal. Noguera geeft een hoge lob. Daar is Haussmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medel rent richting de bal. Medel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Villaseñor is nu in balbezit. Muzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaseñor bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzio is nu in balbezit. Muzzio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Lavanderos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrientos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sande rent richting de bal. Medel verovert de bal door een tackle van achteren. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal schiet op doel. Gaete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Beltrán met een harde bal richting middenveld. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Medel rent richting de bal. Medel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes San Martín 40%, Messianikos F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club de Deportes San Martín - Messianikos F.C. 0:0