Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMU United CD Santiago
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ullaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ullaga passt de bal met de wreef. Daar is Llancán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llancán schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Ullaga rent richting de bal. Bertin onderschept slim de pass. Ullaga verovert de bal door een tackle van achteren. Llancán is nu in balbezit. Llancán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rasmussen probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bertin de bal onder controle te krijgen. Llancán bereikt de bal nog maar net als eerste. Llancán draait met de bal, schiet en ... Jofré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rendic met de inworp. Astaburuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos maakt een afschuwelijke overtreding. Campos krijgt een gele kaart. Astaburuaga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Astaburuaga kan niet meer verder spelen. Bolocco komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Hess onderschept slim de pass. Hess geeft een hoge lob. Rendic probeert de bal aan de voet te houden. Llancán rent richting de bal. Llancán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Illanes is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal in één keer door. Llancán is nu in balbezit. Llancán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMU United - CD Santiago 0:1

39e minuut.
Ullaga rent richting de bal. Arias onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ullaga. Ullaga krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Marzo geeft de bal voor. Rasmussen is nu in balbezit. Inworp. Gatica met een snelle inworp. Sánchez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMU United - CD Santiago 1:1

42e minuut.
Hess met de inworp. Ullaga probeert de bal met de borst te controleren. Illanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullaga rent richting de bal. Ullaga schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMU United 64%, CD Santiago 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMU United - CD Santiago 1:1

56e minuut.
Jordan speelt de bal door. Hess rent richting de bal. Hess passt de bal met de wreef. Ullaga is nu in balbezit. Ullaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMU United 59%, CD Santiago 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMU United - CD Santiago 1:1