Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redimidos FC TSV FC
442 Tactiek R
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 35
weak Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide verovert de bal door een tackle van achteren. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rivellino is nu in balbezit. Rivellino passt de bal in één keer door. Arabide heeft problemen om de bal te vangen. Arabide draait met de bal, schiet en ... Buonaiuto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wuyts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide haalt uit met een fantastische trap. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivellino zal de hoekschop nemen. Arabide krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robin passt de bal in één keer door. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini passt de bal met de wreef. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 0:1

29e minuut.
Vidaurren rent richting de bal. Vidaurren geeft de bal voor. Klungelig pakt Rivellino de bal. Rivellino geeft de bal voor. Arabide springt en kopt de bal. Camacho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 0:2

32e minuut.
Buonaiuto passt de bal in één keer door. Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzini met een sublieme pass. Daar is Arabide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabide haalt uit met een fantastische trap. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal in één keer door. Luna met een sublieme pass. Arabide is nu in balbezit. Arabide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lorenzini speelt de bal door. Robin rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redimidos FC 71%, TSV FC 29%.
Redimidos FC - TSV FC 0:2

49e minuut.
Estay geeft een lange en hoge pass. Wuyts is nu in balbezit. Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Arabide rent richting de bal. Arabide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rivellino passt de bal zonder na te denken. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto probeert naar een medespeler te passen. Robin rent richting de bal. Robin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto probeert naar een medespeler te passen. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ... Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 0:3

57e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini met een sublieme pass. Arabide is nu in balbezit. Arabide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buonaiuto rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 0:4

71e minuut.
Inworp. Wuyts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robin rent richting de bal. Robin geeft een hoge lob. Arabide springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 0:5

80e minuut.
Novoa kopt de bal weg. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons verovert de bal door een tackle van achteren. Jons draait met de bal, schiet en ... Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - TSV FC 1:5

84e minuut.
Vidaurren probeert naar een medespeler te passen. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice met een sublieme pass. Arabide rent richting de bal. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Trincado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto passt de bal met de wreef. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redimidos FC 75%, TSV FC 25%.
Redimidos FC - TSV FC 1:5