Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dale Albo!! 2.0 Drogheda City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Barrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados onderschept slim de pass. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Mosqueira rent richting de bal. Medina onderschept slim de pass. Subiabre bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiabre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Argel de bal. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... Mirosevic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 1:0

35e minuut.
Barrera onderschept slim de pass. Barrera met een sublieme pass. Argel is nu in balbezit. Argel schiet op doel. Mirosevic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:0

37e minuut.
Subiabre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrera met de inworp. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Subiabre is nu in balbezit. Medina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subiabre raakt geblesseerd tijdens het duel. Subiabre neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:1

41e minuut.
Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal met de wreef. Subiabre rent richting de bal. Subiabre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 51%, Drogheda City 49%.
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:1

48e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. Jadue probeert de bal aan de voet te houden. Faltín is nu in balbezit. Mosqueira is nu in balbezit. Mosqueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:2

61e minuut.
Forlán geeft een hoge lob. Hereme kopt de bal weg. Subiabre is nu in balbezit. Subiabre haalt uit met een fantastische trap. Forlán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neruda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jadue rent richting de bal. Jadue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Medina probeert de bal aan de voet te houden. Subiabre is nu in balbezit. Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Granados kopt de bal weg. Pizarro met een sublieme pass. Daar is Jadue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argel rent richting de bal. Argel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Forlán probeert naar een medespeler te passen. Granados rent richting de bal. Granados met een sublieme pass. Argel bereikt de bal nog maar net als eerste. Argel haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nazal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schürmann komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Granados probeert de bal aan de voet te houden. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Subiabre rent richting de bal. Subiabre haalt uit met een fantastische trap. Munizaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:3

88e minuut.
Schürmann met een sublieme pass. Subiabre is nu in balbezit. Faltín begaat een overtreding. Faltín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 54%, Drogheda City 46%.
Dale Albo!! 2.0 - Drogheda City 2:3