Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda City somos pocos
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Mancilla met een sublieme pass. Mackenna controleert de bal met de borst. Mackenna probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández geeft een hoge lob. Hereme kopt de bal weg. Rejón heeft problemen om de bal te vangen. Rejón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón met een sublieme pass. Hereme rent richting de bal. Anderson onderschept slim de pass. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oyarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga onderschept slim de pass. Barriga passt de bal zonder na te denken. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández haalt uit met een fantastische trap. Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mackenna rent richting de bal. Mackenna passt de bal zonder na te denken. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - somos pocos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 63%, somos pocos 37%.
Drogheda City - somos pocos 0:1

80e minuut.
Daar is Jadue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flández rent richting de bal. Flández passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 61%, somos pocos 39%.
Drogheda City - somos pocos 0:1