Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MVCocaCola Vicurena
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Falcón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parada komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Briceño rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telín. Telín krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vidaurren is nu in balbezit. Briceño verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño probeert naar een medespeler te passen. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Saviola is nu in balbezit. Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal in één keer door. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saviola passt de bal met de wreef. Achondo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Keith rent richting de bal. Keith speelt de bal door. Losada rent richting de bal. Larraín rent richting de bal. Larraín haalt uit met een fantastische trap. Muzzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - Vicurena 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 50%, Vicurena 50%.
MVCocaCola - Vicurena 1:0

48e minuut.
Larraín heeft problemen om de bal te vangen. Telín bereikt de bal nog maar net als eerste. Telín passt de bal zonder na te denken. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Morandé met een harde bal richting middenveld. Briceño kopt de bal weg. De Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín verovert de bal door een tackle van achteren. Larraín draait met de bal, schiet en ... Muzzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Caviedes passt de bal in één keer door. Keith is nu in balbezit. Keith geeft een hoge lob. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel. Muzzio bokst de bal weg.

65e minuut.
Caviedes kopt de bal weg. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín onderschept slim de pass. Larraín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Saviola is nu in balbezit. Telín is nu in balbezit. Saviola maakt een afschuwelijke overtreding. Telín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Telín kan niet meer verder spelen. Corvalán komt het veld opgelopen. Corvalán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romo is nu in balbezit. Quiroga verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morandé geeft een lange en hoge pass. Caviedes rent richting de bal. Caviedes passt de bal in één keer door. Larraín rent richting de bal. Larraín draait met de bal, schiet en ... Muzzio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Briceño met een sublieme pass. Larraín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 49%, Vicurena 51%.
MVCocaCola - Vicurena 1:0