Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiJiJi F.C. Longaniza e campo FC
4222L Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Fontela verovert de bal door een tackle van achteren. Valdebenito is nu in balbezit. Fontela verovert de bal door een tackle van achteren. Fontela passt de bal met de wreef. Cangio is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subandri raakt geblesseerd tijdens het duel. Subandri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 1:0

10e minuut.
Doncu kopt de bal weg. Kerschen controleert de bal met de borst. Cangio is nu in balbezit. Cangio haalt uit met een fantastische trap. Verstrepen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 1:1

19e minuut.
Subandri kopt de bal weg. Rąbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 60%, Longaniza e campo FC 40%.
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 2:1

50e minuut.
Malatamban verovert de bal door een tackle van achteren. Malatamban geeft de bal voor. Rąbek probeert de bal aan de voet te houden. Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Daar is Rąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervera passt de bal met de wreef. Doncu met een sublieme pass. Kerschen rent richting de bal. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Magiun probeert naar een medespeler te passen. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón passt de bal in één keer door. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pezzini passt de bal in één keer door. Kerschen rent richting de bal. Kerschen passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu met een sublieme pass. Verstrepen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cangio rent richting de bal. Cangio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 2:2

73e minuut.
Valdebenito kopt de bal weg. Rąbek controleert de bal met de borst. Rąbek passt de bal zonder na te denken. Subandri is nu in balbezit. Subandri schiet op doel. Gómez bokst de bal weg.

84e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft de bal voor. Daar is Hólmgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 51%, Longaniza e campo FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JiJiJi F.C. - Longaniza e campo FC 2:2