Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Caballos Coyhaique
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos schiet op doel. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia haalt uit met een fantastische trap. Romaní bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Bascuñán rent richting de bal. Bascuñán passt de bal zonder na te denken. Hevia rent richting de bal. Salinas met een sublieme pass. Romaní heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo geeft een hoge lob. Negrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrón schiet op doel. Quintanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos passt de bal zonder na te denken. Hevia is nu in balbezit. Hevia haalt uit met een fantastische trap. Romaní probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 54%, Coyhaique 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feos Caballos - Coyhaique 0:0

50e minuut.
Manquehue bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquehue met een sublieme pass. Badilla is nu in balbezit. Hevia rent richting de bal. Hevia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Ullaga met een snelle inworp. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Caballos - Coyhaique 1:0

63e minuut.
Badilla geeft een hoge lob. Inworp. Bascuñán met de inworp. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia geeft een lange en hoge pass. Paal!

66e minuut.
Ormazábal speelt de bal door. Bascuñán is nu in balbezit. Badilla maakt een afschuwelijke overtreding. Badilla krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ormazábal kopt de bal weg. Klungelig pakt Pardo de bal. Bascuñán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pardo met een snel genomen vrije trap. Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Caballos - Coyhaique 2:0

74e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo geeft een lange en hoge pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán rent richting de bal. Huinchamán schiet op doel. Quintanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Caballos 43%, Coyhaique 57%.
Feos Caballos - Coyhaique 2:0