Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiJiJi F.C. Flash reverso Team
4222L Tactiek 433
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Perdigón rent richting de bal. Perdigón speelt de bal door. Weber is nu in balbezit. Subandri verovert de bal door een tackle van achteren. Subandri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weber probeert naar een medespeler te passen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 1:0

7e minuut.
Quattrocchi geeft een hoge lob. Inworp. Solís met een snelle inworp. Foster rent richting de bal. Foster geeft een lange en hoge pass. Verstrepen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verstrepen speelt de bal door. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Weber geeft een lange en hoge pass. Subandri rent richting de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 2:0

10e minuut.
Berbecel met een sublieme pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Subandri de bal. Subandri schiet op doel. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Perdigón geeft een lange en hoge pass. Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Magiun passt de bal met de wreef. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón passt de bal met de wreef. Subandri rent richting de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Medén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 3:0

19e minuut.
Hólmgeirsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdebenito de bal. Valdebenito speelt de bal door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 4:0

21e minuut.
Subandri kopt de bal weg. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Luengo is nu in balbezit. Perdigón begaat een overtreding. Perdigón krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Subandri rent richting de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Concepción de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri haalt uit met een fantastische trap. Weber probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Magiun de bal. Magiun speelt de bal door. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 6:0

35e minuut.
Magiun geeft een lange en hoge pass. Perdigón met een sublieme pass. Klungelig pakt Weber de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel met een sublieme pass. Medén rent richting de bal. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción schiet op doel. Paal! Concepción rent richting de bal. Concepción geeft de bal voor. Navia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 7:0

39e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri is nu in balbezit. Subandri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Concepción rent richting de bal. Subandri rent richting de bal. Weber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subandri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Subandri neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 8:0

44e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Klungelig pakt Subandri de bal. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Medén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 34%, Flash reverso Team 66%.
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 8:0

47e minuut.
Perdigón rent richting de bal. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Daar is Medén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 9:0

49e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perdigón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Subandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subandri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Magiun passt de bal in één keer door. Subandri rent richting de bal. Subandri speelt de bal door. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón met een sublieme pass. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri draait met de bal, schiet en ... Navia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 10:0

55e minuut.
Perdigón passt de bal zonder na te denken. Subandri heeft problemen om de bal te vangen. Subandri passt de bal met de wreef. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valdebenito met een snelle inworp. Berbecel met een sublieme pass. Perdigón met een sublieme pass. Klungelig pakt Concepción de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Berbecel geeft de bal voor. Subandri heeft problemen om de bal te vangen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valdebenito speelt de bal door. Subandri rent richting de bal. Concepción rent richting de bal. Perdigón is nu in balbezit. Perdigón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 11:0

71e minuut.
Medén geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berbecel met een snelle inworp. Perdigón heeft problemen om de bal te vangen. Perdigón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Perdigón passt de bal zonder na te denken. Subandri is nu in balbezit. Subandri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Concepción de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Concepción probeert naar een medespeler te passen. Daar is Subandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción rent richting de bal. Klungelig pakt Concepción de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oravia de bal onder controle te krijgen. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Valdebenito kopt de bal weg. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Subandri heeft problemen om de bal te vangen. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 12:0

83e minuut.
Perdigón onderschept slim de pass. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción haalt uit met een fantastische trap. Navia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 13:0

88e minuut.
Sabat passt de bal zonder na te denken. Daar is Magiun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magiun speelt de bal door. Daar is Subandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subandri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 19%, Flash reverso Team 81%.
JiJiJi F.C. - Flash reverso Team 13:0