Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longaniza e campo FC American Junior
442 Tactiek 541
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 24.8
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Frías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio geeft een hoge lob. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Cangio verovert de bal door een tackle van achteren. Fontela rent richting de bal. Cangio is nu in balbezit. Cangio draait met de bal, schiet en ... Alamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal in één keer door. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Alamo niet meer kan verder spelen. Loncomilla komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Pochyła passt de bal in één keer door. Kerschen heeft problemen om de bal te vangen. Kerschen geeft een hoge lob. Cangio rent richting de bal. Cangio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Loncomilla trapt de bal weg. Pezzini kopt de bal weg. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. Loncomilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 1:0

27e minuut.
Cervera probeert naar een medespeler te passen. Kerschen rent richting de bal. Kerschen passt de bal in één keer door. Cangio is nu in balbezit. Cangio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 2:0

29e minuut.
Pochyła rent richting de bal. Huenchumilla begaat een overtreding. Pochyła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pochyła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 27%, American Junior 73%.
Longaniza e campo FC - American Junior 2:0

49e minuut.
Neruda is nu in balbezit. Neruda geeft een lange en hoge pass. Pezzini met een sublieme pass. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pochyła speelt de bal door. Cangio rent richting de bal. Carrillo is nu in balbezit. Cangio onderschept slim de pass. Cangio schiet op doel. Loncomilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 3:0

55e minuut.
Kerschen passt de bal met de wreef. Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervera passt de bal in één keer door. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen draait met de bal, schiet en ... Loncomilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncomilla bokst de bal weg.

61e minuut.
Pezzini is nu in balbezit. Brizuela is nu in balbezit. Cangio onderschept slim de pass. Cangio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 4:0

64e minuut.
Kerschen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pezzini kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft een hoge lob. Cangio maakt een snoekduik en kopt de bal. Loncomilla bokst de bal weg. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 5:0

65e minuut.
Daar is Huenchumilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerschen rent richting de bal. Villanueva rent richting de bal. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Punga passt de bal zonder na te denken. Cangio rent richting de bal. Cangio passt de bal met de wreef. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Carrillo de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barrera rent richting de bal. Cervera is nu in balbezit. Cervera geeft een hoge lob. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio draait met de bal, schiet en ... Loncomilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - American Junior 6:0

85e minuut.
Huenchumilla speelt de bal door. Klungelig pakt Frías de bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Neruda met een sublieme pass. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft een hoge lob. Cangio controleert de bal met de borst. Cangio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Loncomilla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 17%, American Junior 83%.
Longaniza e campo FC - American Junior 6:0