Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siberia FC JiJiJi F.C.
Normal Tactiek 4222L
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Perdigón speelt de bal door. Magiun rent richting de bal. Magiun speelt de bal door. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri schiet op doel. Bianchi bokst de bal weg.

7e minuut.
Valech geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perdigón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Subandri de bal. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel passt de bal met de wreef. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siberia FC - JiJiJi F.C. 0:1

40e minuut.
Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valech. Valech krijgt een gele kaart. Perdigón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quattrocchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łydkowski kopt de bal weg. Daar is Subandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberia FC - JiJiJi F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 62%, JiJiJi F.C. 38%.
Siberia FC - JiJiJi F.C. 0:2

47e minuut.
Droguett probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdebenito verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel rent richting de bal. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Berbecel met een snelle inworp. Perdigón rent richting de bal. Perdigón schiet op doel. Bianchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bianchi bokst de bal weg. Subandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siberia FC - JiJiJi F.C. 0:3

69e minuut.
Magiun geeft een lange en hoge pass. Berbecel rent richting de bal. Berbecel speelt de bal door. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Droguett probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Zapata geeft een lange en hoge pass. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siberia FC 67%, JiJiJi F.C. 33%.
Siberia FC - JiJiJi F.C. 0:3