Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JiJiJi F.C. Siberia FC
4222L Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Quattrocchi passt de bal in één keer door. Valle rent richting de bal. Valle met een sublieme pass. Elizondo rent richting de bal. Elizondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 0:1

5e minuut.
Mondaca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berbecel met een snelle inworp. Perdigón geeft een hoge lob. Subandri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 1:1

6e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valech bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri is nu in balbezit. Subandri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 2:1

7e minuut.
Elizondo met een sublieme pass. Klungelig pakt Reinoso de bal. Subandri onderschept slim de pass. Subandri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal in één keer door. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 50%, Siberia FC 50%.
JiJiJi F.C. - Siberia FC 2:1

49e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal zonder na te denken. Valdebenito met een sublieme pass. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Subandri rent richting de bal. Subandri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 3:1

52e minuut.
Berbecel is nu in balbezit. Berbecel passt de bal in één keer door. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een hoge lob. Daar is Mondaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mondaca is nu in balbezit. Subandri verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 4:1

65e minuut.
Droguett passt de bal zonder na te denken. Magiun is nu in balbezit. Magiun geeft een lange en hoge pass. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valech rent richting de bal. Valech geeft een lange en hoge pass. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Berbecel geeft de bal voor. Ceredero heeft problemen om de bal te vangen. Mondaca is nu in balbezit. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski haalt uit met een fantastische trap. Bianchi bokst de bal weg. Subandri is nu in balbezit. Subandri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JiJiJi F.C. - Siberia FC 5:1

85e minuut.
Mondaca geeft een hoge lob. Inworp. Berbecel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdebenito geeft een lange en hoge pass. Mondaca kopt de bal weg. Bianchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JiJiJi F.C. 39%, Siberia FC 61%.
JiJiJi F.C. - Siberia FC 5:1