Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:05
  • Competitiewedstrijd: Süper Lig
  • Stadion: Couto Pereira
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 64343
Coritiba FC Tarık İnsaat SK
Coritiba 4_4_2 Tactiek çift fc kanat
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
77.5 gemiddelde waardering 73.2
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Tolkar probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaux begaat een overtreding. Rigaux krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tüzün geeft een hoge lob. Zrywacz kopt de bal weg. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Rigaux probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Özerdinç met een sublieme pass. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Cavcav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Baltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 0:1

19e minuut.
Baltacı geeft de bal voor. Chianale kopt de bal weg. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap. Kelleci probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bablekos passt de bal zonder na te denken. Chianale rent richting de bal. Kandilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chianale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irigoyen neemt de penalty, wat een uithaal! Kelleci bokst de bal weg.

32e minuut.
Gusinu passt de bal met de wreef. Chianale rent richting de bal. Karakoyunlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chianale raakt geblesseerd tijdens het duel. Chianale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Bennati de bal. Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen onderschept slim de pass. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rigaux geeft de bal voor. Crivelli met een sublieme pass. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz passt de bal zonder na te denken. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 1:2

45e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 52%, Tarık İnsaat SK 48%.
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 1:3

49e minuut.
Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolkar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irigoyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irigoyen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 2:3

56e minuut.
Bennati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennati passt de bal zonder na te denken. Van Dijck is nu in balbezit. Irigoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigoyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gusinu passt de bal in één keer door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zrywacz. Zrywacz krijgt een gele kaart. Tüzün raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padilha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bennati met de inworp. Padilha is nu in balbezit. Padilha speelt de bal door. Bennati geeft de bal voor. Chianale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 3:3

85e minuut.
Crivelli passt de bal in één keer door. Padilha is nu in balbezit. Van Dijck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Dijck krijgt een gele kaart. Padilha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Padilha kan niet meer verder spelen. Bonacchi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonacchi met de inworp. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavcav bokst de bal weg.

90e minuut.
Özerdinç geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dijck met de inworp. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coritiba FC 45%, Tarık İnsaat SK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coritiba FC - Tarık İnsaat SK 3:3