Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**HAN SPOR** *MALATYASPOR*
FB end Tactiek k_1
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 73.3
excellent Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Daar is Dombkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incze rent richting de bal. Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn schiet op doel. Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 0:1

13e minuut.
Baldoli rent richting de bal. Mikelini rent richting de bal. Mikelini passt de bal in één keer door. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Öijer probeert naar een medespeler te passen. Corryn rent richting de bal. Incze begaat een overtreding. Incze krijgt een gele kaart. Corryn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Öijer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zoricich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Daar is Menschaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menschaert draait met de bal, schiet en ... Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:1

37e minuut.
García Sanjuán speelt de bal door. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer passt de bal met de wreef. Zoricich rent richting de bal. Zoricich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:2

38e minuut.
Gratkiewicz met een sublieme pass. Bauts is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gratkiewicz neemt de hoekschop. Menschaert krijgt zijn hoofd ertegen. Niţu bokst de bal weg.

44e minuut.
Boţan is nu in balbezit. Boţan geeft een hoge lob. Bauts kopt de bal weg. Klungelig pakt Menschaert de bal. Menschaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **HAN SPOR** 35%, *MALATYASPOR* 65%.
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:2

50e minuut.
García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Gratkiewicz speelt de bal door. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Claes met een sublieme pass. Corryn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Claes. Claes krijgt een gele kaart.

70e minuut.
García Sanjuán probeert naar een medespeler te passen. Mikelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich rent richting de bal. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Vlaicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:3

72e minuut.
Bauts passt de bal in één keer door. Soyuer rent richting de bal. Soyuer passt de bal met de wreef. Zoricich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoricich draait met de bal, schiet en ... Vlaicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. García Sanjuán is nu in balbezit. Claes begaat een overtreding. Claes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Minh Kiệt onderschept slim de pass. Minh Kiệt probeert naar een medespeler te passen. Almási geeft een hoge lob. Bauts rent richting de bal. Bauts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bauts geeft de bal voor. Minh Kiệt geeft de bal voor. Incze controleert de bal met de borst. Zoricich is nu in balbezit. Zoricich schiet op doel. Vlaicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikelini rent richting de bal. Mikelini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
García Sanjuán verovert de bal door een tackle van achteren. García Sanjuán geeft een lange en hoge pass. Zoricich heeft problemen om de bal te vangen. Zoricich schiet op doel. Vlaicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **HAN SPOR** 47%, *MALATYASPOR* 53%.
**HAN SPOR** - *MALATYASPOR* 1:4