Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şavşat FC Ömer City
4-1-3-2 Tactiek Çift Forvet
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
59.6 gemiddelde waardering 63
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Orbán rent richting de bal. Orbán met een sublieme pass. Ollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollero haalt uit met een fantastische trap. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Ömer City 1:0

17e minuut.
Fusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán probeert naar een medespeler te passen. Bengüer met een sublieme pass. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Akifli bokst de bal weg.

19e minuut.
Bobadilla geeft de bal voor. Chardavellas kopt de bal weg. Loperena rent richting de bal. Loperena geeft een lange en hoge pass. Sarti springt en kopt de bal. Zelek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarti rent richting de bal. Sarti draait met de bal, schiet en ... Zelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şavşat FC - Ömer City 1:1

29e minuut.
Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüer rent richting de bal. Bengüer passt de bal zonder na te denken. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.

42e minuut.
Choquere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă geeft een lange en hoge pass. Ollero springt en kopt de bal. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Ömer City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 37%, Ömer City 63%.
Şavşat FC - Ömer City 2:1

48e minuut.
Schönenberger is nu in balbezit. Ünver bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger onderschept slim de pass. Schönenberger geeft een lange en hoge pass. Mader geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Emczyński de bal onder controle te krijgen. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarti onderschept slim de pass. Sarti haalt uit met een fantastische trap. Zelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şavşat FC - Ömer City 2:2

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Esmić stond buitenspel. Archacki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ollero kopt de bal weg. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gâlcă passt de bal zonder na te denken. Orbán geeft een hoge lob. Ünver rent richting de bal. Schönenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea passt de bal met de wreef. Sarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarti haalt uit met een fantastische trap. Zelek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - Ömer City 2:3

83e minuut.
Choquere onderschept slim de pass. Choquere geeft de bal voor. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Esmić maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarti is nu in balbezit. Sarti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ollero is nu in balbezit. Gâlcă is nu in balbezit. Gâlcă geeft de bal voor. Schönenberger krijgt zijn hoofd ertegen. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şavşat FC - Ömer City 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 39%, Ömer City 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şavşat FC - Ömer City 3:3