Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30639
Bordomavi SK (ÇSK) MORNİK
2024 Tactiek 4-2-3-1
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 70.2
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Bocquet geeft een lange en hoge pass. Zhangguang is nu in balbezit. Sackstein onderschept slim de pass. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 0:1

8e minuut.
MacRach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philips is nu in balbezit. Philips geeft de bal voor. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 1:1

11e minuut.
Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen passt de bal in één keer door. Grozman rent richting de bal. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ružnić de bal. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 2:1

27e minuut.
Burgos speelt de bal door. Philips kopt de bal weg. Sorokin rent richting de bal. Sorokin geeft een hoge lob. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vidaurre speelt de bal door. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bocquet de bal. Bocquet geeft de bal voor. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Philips speelt de bal door. Klungelig pakt MacRach de bal. MacRach speelt de bal door. Maruna rent richting de bal. Maruna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Njarðarson trapt de bal weg van het doel. Vidaurre kopt de bal weg. Grozman speelt de bal door. Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
López Cinta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houwen met de inworp. Grozman geeft de bal voor. Sackstein springt en kopt de bal. Burgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sackstein springt en kopt de bal. Burgos met een sublieme pass. Vidaurre kopt de bal weg. Grozman rent richting de bal. Grozman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal in één keer door. Grozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozman geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sackstein geeft een lange en hoge pass. Houwen is nu in balbezit. Houwen passt de bal zonder na te denken. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Burgos bokst de bal weg.

41e minuut.
Grozman geeft een hoge lob. Njarðarson kopt de bal weg. Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen geeft een hoge lob. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 2:2

41e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boffin. Boffin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 58%, (ÇSK) MORNİK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 2:2

51e minuut.
Philips met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. MacRach passt de bal in één keer door. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Sorokin probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre geeft de bal voor. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Burgos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Njarðarson heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 2:3

56e minuut.
Mendigain kopt de bal weg. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal met de wreef. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dożężka verovert de bal door een tackle van achteren. Dożężka geeft een lange en hoge pass. Sackstein probeert de bal met de borst te controleren. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 2:4

62e minuut.
López Cinta probeert naar een medespeler te passen. Philips probeert naar een medespeler te passen. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ružnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain geeft de bal voor. Houwen rent richting de bal. Houwen draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Ingall komt het veld opgelopen. Tlučhoř komt het veld opgelopen. Burgos met een harde bal richting middenveld. Philips kopt de bal weg. Petrók is nu in balbezit. Tlučhoř onderschept slim de pass. Tlučhoř draait met de bal, schiet en ... Kopistecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacRach neemt de hoekschop. Tlučhoř maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 46%, (ÇSK) MORNİK 54%.
Bordomavi SK - (ÇSK) MORNİK 3:4