Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:05
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.01
  • Stadion: Kızılkaya Stadı
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22318
Kapadokya Bordomavi SK
Antrenman Tactiek Eski günler.
46% Balbezit 54%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 60.3
weak Schieten outstanding
weak Passen formidable
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Philips geeft de bal voor. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft een lange en hoge pass. Mihart bokst de bal weg. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:1

3e minuut.
Özbakan is nu in balbezit. Özbakan passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Philips neemt de hoekschop. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:2

4e minuut.
Mackiewicz speelt de bal door. Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Maruna rent richting de bal. Maruna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. Boffin kopt de bal weg. Maruna heeft problemen om de bal te vangen. Maruna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:3

6e minuut.
Kabak passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Philips zal de hoekschop nemen. Boffin maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:4

12e minuut.
Doeltrap. Mihart trapt de bal weg van het doel. López Cinta kopt de bal weg. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ... Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:5

14e minuut.
López Cinta onderschept slim de pass. López Cinta passt de bal met de wreef. Maruna rent richting de bal. Maruna schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:6

16e minuut.
López Cinta onderschept slim de pass. López Cinta probeert naar een medespeler te passen. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:7

16e minuut.
Mackiewicz speelt de bal door. Kabak probeert naar een medespeler te passen. Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Philips geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:8

22e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin passt de bal zonder na te denken. MacRach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRach geeft de bal voor. Maruna springt en kopt de bal. Mihart bokst de bal weg. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:9

24e minuut.
Maruna passt de bal zonder na te denken. Tilea met een sublieme pass. Boffin is nu in balbezit. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:10

25e minuut.
Philips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Cinta geeft de bal voor. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna schiet op doel. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:11

27e minuut.
Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin passt de bal zonder na te denken. Maruna is nu in balbezit. Maruna draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:12

28e minuut.
Šlajs is nu in balbezit. Šlajs passt de bal zonder na te denken. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Philips probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
López Cinta probeert naar een medespeler te passen. MacRach rent richting de bal. MacRach geeft een hoge lob. Maruna springt en kopt de bal. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maruna rent richting de bal. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:13

31e minuut.
Juan rent richting de bal. Juan geeft de bal voor. MacRach kopt de bal weg. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna passt de bal zonder na te denken. López Cinta geeft een lange en hoge pass. Boffin rent richting de bal. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amorusi probeert de bal aan de voet te houden. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta onderschept slim de pass. López Cinta geeft de bal voor. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:14

36e minuut.
Philips passt de bal met de wreef. Zhangguang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhangguang passt de bal in één keer door. López Cinta rent richting de bal. López Cinta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihart trapt de bal weg van het doel. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin passt de bal met de wreef. Maruna rent richting de bal. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:15

42e minuut.
Almenara bereikt de bal nog maar net als eerste. Almenara probeert naar een medespeler te passen. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:16

43e minuut.
López Cinta rent richting de bal. López Cinta geeft een lange en hoge pass. Maruna probeert de bal met de borst te controleren. Maruna draait met de bal, schiet en ... Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:17

45e minuut.
López Cinta controleert de bal met de borst. López Cinta probeert naar een medespeler te passen. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 93%, Bordomavi SK 7%.
Kapadokya - Bordomavi SK 0:18

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. MacRach met een sublieme pass. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Boffin kopt de bal weg. Boffin rent richting de bal. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Philips probeert naar een medespeler te passen. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin passt de bal zonder na te denken. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:19

53e minuut.
Maruna verovert de bal door een tackle van achteren. Maruna passt de bal met de wreef. Zhangguang is nu in balbezit. Zhangguang geeft de bal voor. Boffin kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacRach neemt de hoekschop. Boffin heeft problemen om de bal te vangen. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:20

58e minuut.
Elbistanlı passt de bal met de wreef. Supka rent richting de bal. Philips onderschept slim de pass. Philips geeft de bal voor. Boffin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Almenara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almenara met een sublieme pass. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:21

61e minuut.
Boffin passt de bal zonder na te denken. MacRach geeft de bal voor. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:22

62e minuut.
Philips met een snelle inworp. López Cinta rent richting de bal. López Cinta geeft de bal voor. Boffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:23

63e minuut.
Supka passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Philips zal de hoekschop nemen. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen. Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:24

64e minuut.
MacRach met de inworp. López Cinta heeft problemen om de bal te vangen. López Cinta met een sublieme pass. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
López Cinta onderschept slim de pass. López Cinta met een sublieme pass. Philips probeert naar een medespeler te passen. Maruna rent richting de bal. Maruna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg. Philips met een sublieme pass. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:25

68e minuut.
Amorusi geeft een hoge lob. MacRach is nu in balbezit. MacRach probeert naar een medespeler te passen. Boffin heeft problemen om de bal te vangen. Boffin draait met de bal, schiet en ... Mihart bokst de bal weg.

72e minuut.
Philips met de inworp. López Cinta is nu in balbezit. López Cinta met een sublieme pass. Maruna rent richting de bal. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:26

73e minuut.
López Cinta rent richting de bal. López Cinta passt de bal zonder na te denken. Boffin is nu in balbezit. Boffin draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:27

75e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz speelt de bal door. Philips speelt de bal door. Maruna is nu in balbezit. Maruna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Tlučhoř komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Philips rent richting de bal. Philips met een sublieme pass. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Philips kan de bal niet met de borst controleren. Philips met een sublieme pass. Maruna is nu in balbezit. Maruna haalt uit met een fantastische trap. Amorusi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:28

79e minuut.
Philips onderschept slim de pass. Philips probeert naar een medespeler te passen. Zhangguang probeert naar een medespeler te passen. Philips geeft een lange en hoge pass. Maruna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:29

83e minuut.
Almenara rent richting de bal. Almenara met een sublieme pass. MacRach is nu in balbezit. MacRach geeft een hoge lob. Maruna springt en kopt de bal. Mihart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tlučhoř is nu in balbezit. Tlučhoř passt de bal zonder na te denken. Njarðarson speelt de bal door. MacRach geeft een lange en hoge pass. Maruna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihart trapt de bal weg van het doel. MacRach probeert naar een medespeler te passen. Maruna rent richting de bal. Maruna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tlučhoř geeft een hoge lob. Daar is Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř schiet op doel. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Bordomavi SK 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 91%, Bordomavi SK 9%.
Kapadokya - Bordomavi SK 0:30