Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilgetürk KAYSERİ SPOR A.Ş
5-2-1K-2F Tactiek 4141 ylmz
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Ciborio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berbecel is nu in balbezit. Višeň schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Višeň krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Szulik probeert naar een medespeler te passen. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel met een sublieme pass. Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Səmədov met een sublieme pass. Piwoński met een sublieme pass. Mazolo is nu in balbezit. Mazolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 45%, KAYSERİ SPOR A.Ş 55%.
Bilgetürk - KAYSERİ SPOR A.Ş 1:0

49e minuut.
Bibard kopt de bal weg. Mazolo probeert naar een medespeler te passen. Yenigün rent richting de bal. Yenigün geeft een lange en hoge pass. Mazolo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:0

51e minuut.
Berbecel passt de bal in één keer door. Szulik rent richting de bal. Szulik geeft de bal voor. Bergier is nu in balbezit. Bergier schiet op doel. Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Bibard rent richting de bal. Bibard geeft een lange en hoge pass. Mazolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazolo draait met de bal, schiet en ... Holbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kurzak rent richting de bal. onderschept slim de pass. met een sublieme pass. Adamowicz is nu in balbezit. Adamowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 35%, KAYSERİ SPOR A.Ş 65%.
Bilgetürk - KAYSERİ SPOR A.Ş 2:0