Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstanbulspor Pamukkale FK
433B Tactiek pamukkale2
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
70.3 gemiddelde waardering 67.9
outstanding Schieten very good
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Seiler is nu in balbezit. Seiler draait met de bal, schiet en ... Gümüştan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbulspor - Pamukkale FK 0:1

14e minuut.
Carewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chikoya speelt de bal door. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz geeft de bal voor. Stumpf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Barlik passt de bal in één keer door. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Molina springt en kopt de bal. Gümüştan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Seiler passt de bal zonder na te denken. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc geeft de bal voor. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. Gümüştan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chikoya passt de bal zonder na te denken. Carewicz speelt de bal door. Vengl rent richting de bal. Vengl schiet op doel. Mestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İstanbulspor - Pamukkale FK 1:1

30e minuut.
Vengl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stumpf de bal. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pawelczyk geeft een hoge lob. Inworp. Ishi met een snelle inworp. Stumpf is nu in balbezit. Stumpf schiet op doel. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Leduc rent richting de bal. Leduc passt de bal met de wreef. Seiler rent richting de bal. Seiler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barlik met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbulspor - Pamukkale FK 1:2

42e minuut.
Molina is nu in balbezit. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung speelt de bal door. Klungelig pakt Molina de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ishi probeert naar een medespeler te passen. Carewicz rent richting de bal. Carewicz speelt de bal door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbulspor 60%, Pamukkale FK 40%.
İstanbulspor - Pamukkale FK 1:2

58e minuut.
Cheuk Fung controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Havlák komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Görömböly bereikt de bal nog maar net als eerste. Görömböly geeft een lange en hoge pass. Stumpf kopt de bal weg. Vengl is nu in balbezit. Vengl schiet op doel. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Chikoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikoya passt de bal in één keer door. Havlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlák schiet op doel. Mestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İstanbulspor - Pamukkale FK 2:2

85e minuut.
Cheuk Fung passt de bal zonder na te denken. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Seiler met een sublieme pass. Leduc geeft een hoge lob. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbulspor 59%, Pamukkale FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İstanbulspor - Pamukkale FK 2:2