Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:06
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.03
  • Stadion: deren Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23706
deren Phoenix United
sss Tactiek CF Z Def
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Özkara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simoiu rent richting de bal. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Patriarca geeft een hoge lob. Humer is nu in balbezit. Humer passt de bal zonder na te denken. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere haalt uit met een fantastische trap. Kanal bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Melis heeft problemen om de bal te vangen. Değirmendere is nu in balbezit. Antalyalılar rent richting de bal. Humer onderschept slim de pass. Humer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Phoenix United 0:1

28e minuut.
Martinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Łubikowski de bal. Łubikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Humer de bal. Humer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Özkara met de inworp. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 59%, Phoenix United 41%.
deren - Phoenix United 0:1

46e minuut.
Caponnetto komt het veld opgelopen. Wyrzucki komt het veld opgelopen. Vittori komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer onderschept slim de pass. Değirmendere is nu in balbezit. Değirmendere schiet op doel. Kanal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Phoenix United 0:2

70e minuut.
Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Humer met een sublieme pass. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deren - Phoenix United 0:3

79e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal zonder na te denken. Melis rent richting de bal. Değirmendere verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmendere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jäkl komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kalender geeft een hoge lob. Daar is Patriarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga is nu in balbezit. Andolina verovert de bal door een tackle van achteren. Andolina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 46%, Phoenix United 54%.
deren - Phoenix United 0:3