Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: Babaspor Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5248
Babaspor BOĞAZIN YARGIÇLARI
4-1-3-2 Tactiek mertvegert
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Sepioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Akalın probeert de bal aan de voet te houden. Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektan draait met de bal, schiet en ... Kutil bokst de bal weg.

7e minuut.
Sepioł is nu in balbezit. Klungelig pakt Sepioł de bal. Sepioł probeert naar een medespeler te passen. Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesnić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filippini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akalın legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mesnić de bal. Filippini rent richting de bal. Filippini draait met de bal, schiet en ... Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:1

16e minuut.
Akalın rent richting de bal. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini schiet op doel. Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:2

22e minuut.
Chrobák speelt de bal door. Poioco heeft problemen om de bal te vangen. Poioco passt de bal met de wreef. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Hacko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektan passt de bal met de wreef. Stavnes met een sublieme pass. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Filippini de bal. Filippini schiet op doel. Kutil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Sepioł met een snelle inworp. Giampaoli geeft een lange en hoge pass. Mesnić kopt de bal weg. Mikami met een sublieme pass. Sepioł geeft een lange en hoge pass. Kutil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filippini is nu in balbezit. Filippini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fillon passt de bal zonder na te denken. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie begaat een overtreding. Kolbusz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Fillon met een snelle inworp. Poioco met een sublieme pass. Daar is Kolbusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:2

36e minuut.
Tektan is nu in balbezit. Tektan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mikami de bal. Filippini rent richting de bal. Filippini draait met de bal, schiet en ... Kutil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:3

39e minuut.
Poioco rent richting de bal. Poioco passt de bal zonder na te denken. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:3

44e minuut.
Cabral geeft een lange en hoge pass. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillon speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 55%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 45%.
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:3

63e minuut.
Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák passt de bal in één keer door. Poioco met een sublieme pass. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sepioł is nu in balbezit. Sepioł geeft een lange en hoge pass. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini haalt uit met een fantastische trap. Kutil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:4

67e minuut.
Chrobák speelt de bal door. Kolbusz is nu in balbezit. da Tia onderschept slim de pass. Poioco verovert de bal door een tackle van achteren. Poioco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gaffarena is nu in balbezit. Gaffarena geeft de bal voor. Curman met een sublieme pass. Filippini is nu in balbezit. Filippini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giampaoli onderschept slim de pass. Giampaoli passt de bal in één keer door. Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektan geeft een hoge lob. Filippini springt en kopt de bal. Kutil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zlatev is nu in balbezit. Zlatev geeft een lange en hoge pass. Susuz is nu in balbezit. Tektan onderschept slim de pass. Tektan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 56%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 44%.
Babaspor - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:4