Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voodootrela PASATSPOR
Voodoo Tactiek sonF
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
solid Verdedigen good


17e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Bodea passt de bal in één keer door. Daar is Szpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. Hacıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Hartinger rent richting de bal. Sơn Quân onderschept slim de pass. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Hacıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - PASATSPOR 1:0

26e minuut.
Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Portuga geeft een hoge lob. Ferreira Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Gabriel draait met de bal, schiet en ... Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voodootrela - PASATSPOR 1:1

28e minuut.
Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Belkemiren met een sublieme pass. Bileyci met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hartinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaplangı met de inworp. Vagner geeft een lange en hoge pass. Sơn Quân krijgt zijn hoofd ertegen. Hacıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sơn Quân rent richting de bal. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 46%, PASATSPOR 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voodootrela - PASATSPOR 1:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoşgör de bal onder controle te krijgen. Ferreira Gabriel rent richting de bal. Dorado Bielsa begaat een overtreding. Dorado Bielsa krijgt een gele kaart. Ferreira Gabriel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodea wilt de vrije trap nemen. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - PASATSPOR 1:2

48e minuut.
Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Bileyci speelt de bal door. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Hacıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kaplangı met de inworp. Bileyci rent richting de bal. Bodea begaat een overtreding. Bodea krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Szpiech de bal. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı met een sublieme pass. Daar is Sơn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hacıoğlu trapt de bal weg van het doel. Bileyci kopt de bal weg. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bodea met een sublieme pass. Bourguignon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgazlı. Burgazlı krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner passt de bal met de wreef. Belkemiren met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sơn Quân onderschept slim de pass. Sơn Quân speelt de bal door. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı geeft een lange en hoge pass. Álvarez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 47%, PASATSPOR 53%.
Voodootrela - PASATSPOR 1:2