Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOĞAZIN YARGIÇLARI Yıkar Geçer
mertvegert Tactiek hep
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


18e minuut.
Kovačević met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek met een sublieme pass. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap. Hacko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Liński bereikt de bal nog maar net als eerste. Liński geeft een lange en hoge pass. Dyjak kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Szymiczek speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Hacko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Akalın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akalın passt de bal met de wreef. Sepioł speelt de bal door. Klungelig pakt Iliescu de bal. Iliescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Dyjak de bal onder controle te krijgen. Kovačević kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaffarena de bal. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kovačević heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek geeft de bal voor. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gaffarena verovert de bal door een tackle van achteren. Gaffarena passt de bal zonder na te denken. Alfano is nu in balbezit. Filippini onderschept slim de pass. Filippini schiet op doel. Sallai bokst de bal weg.

40e minuut.
Zlatev geeft de bal voor. Akalın rent richting de bal. Kovačević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovačević krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft een lange en hoge pass. Poll rent richting de bal. Poll haalt uit met een fantastische trap. Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 53%, Yıkar Geçer 47%.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 0:1

46e minuut.
Dyjak passt de bal zonder na te denken. Daar is Kasemägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sepioł. Sepioł krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Gaffarena geeft de bal voor. Filippini kopt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Iliescu geeft een hoge lob. Filippini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Filippini speelt de bal door. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli geeft een hoge lob. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Poll de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaffarena. Poll is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovačević met een snel genomen vrije trap. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen. Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 0:2

59e minuut.
Zub geeft een lange en hoge pass. Poll kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Gaffarena rent richting de bal. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Poll schiet op doel. Hacko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 0:3

78e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Iliescu geeft een hoge lob. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 1:3

82e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Alfano geeft een hoge lob. Kovačević speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alfano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dyjak kopt de bal weg. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ... Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 1:4

85e minuut.
Zub is nu in balbezit. Zub geeft een lange en hoge pass. Poll kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Hacko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 52%, Yıkar Geçer 48%.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - Yıkar Geçer 1:4