Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman FC Babaspor
yeniiiii Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


11e minuut.
Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Mikami is nu in balbezit. Kocaelilioğlu onderschept slim de pass. Kocaelilioğlu draait met de bal, schiet en ... Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 1:0

19e minuut.
Kocaelilioğlu is nu in balbezit. Fillon verovert de bal door een tackle van achteren. Fillon met een sublieme pass. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson met een sublieme pass. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 2:0

23e minuut.
Pénzes passt de bal in één keer door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro geeft de bal voor. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Andrus probeert naar een medespeler te passen. Poioco rent richting de bal. Ettengruber rent richting de bal. Poioco onderschept slim de pass. Poioco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bairon geeft een hoge lob. Pénzes springt en kopt de bal. Susuz controleert de bal met de borst. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Kutil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kuris met een sublieme pass. Garwoła rent richting de bal. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes geeft een lange en hoge pass. Kocaelilioğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kocaelilioğlu speelt de bal door. Bairon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairon geeft een lange en hoge pass. Garwoła rent richting de bal. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Kutil bokst de bal weg.

42e minuut.
Kuris is nu in balbezit. Ettengruber met een sublieme pass. Mikami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu onderschept slim de pass. Kocaelilioğlu haalt uit met een fantastische trap. Kutil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 3:0

45e minuut.
Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu geeft de bal voor. Bairon rent richting de bal. Bairon geeft de bal voor. Garwoła krijgt zijn hoofd ertegen. Kutil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 40%, Babaspor 60%.
Adıyaman FC - Babaspor 3:0

49e minuut.
Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro geeft een hoge lob. Garwoła rent richting de bal. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Kutil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 4:0

52e minuut.
Garwoła rent richting de bal. Garwoła passt de bal in één keer door. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson schiet op doel. Kutil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 5:0

54e minuut.
Mesnić kopt de bal weg. Bairon is nu in balbezit. Bairon geeft de bal voor. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Susuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caro met de inworp. Pénzes geeft een hoge lob. Kocaelilioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman FC - Babaspor 6:0

65e minuut.
Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes geeft een lange en hoge pass. Kocaelilioğlu rent richting de bal. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel. Kutil bokst de bal weg. Mikami is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ettengruber verovert de bal door een tackle van achteren. Ettengruber speelt de bal door. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu met een sublieme pass. Garwoła heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła schiet op doel. Kutil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gabríelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... Kutil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kocaelilioğlu is nu in balbezit. Kocaelilioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mesnić geeft een lange en hoge pass. Potroviţa kopt de bal weg. Daar is Mesnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocaelilioğlu is nu in balbezit. Kocaelilioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Garwoła de bal. Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Kutil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Mesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesnić speelt de bal door. Poioco met een sublieme pass. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kuris rent richting de bal. Chrobák speelt de bal door. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco onderschept slim de pass. Poioco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ettengruber geeft een hoge lob. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrus krijgt een gele kaart. Garwoła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gabríelsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman FC 27%, Babaspor 73%.
Adıyaman FC - Babaspor 6:0